Hvordan sælger man bedst muligt sine hamsterunger?

4 okt, 2022

Det kan være en udfordring at få solgt sine hamsterunger, hvis man ikke ved, hvordan man gør. Der er flere ting, man skal have styr på, men det er heldigvis ikke så svært, når man først har fået styr på de basale ting.

Hamstere til salg

Sæt dem til salg på de rigtige tidspunkter

Der er nogle tidspunkter på året, hvor der er mere efterspørgsel efter hamsterunger end andre. Det er typisk i foråret og efteråret, når folk har mere tid til at dedikere sig til deres hobby. Sæt derfor dine hamstere til salg på disse tider af året for at have størst chance for at få solgt dem alle. En anden vigtig ting er selvfølgelig prisen. Hamsterunger kan være dyre, men det er ikke alle, der har råd til at betale en høj pris for dem. Giv derfor dem en realistisk pris, som folk vil være villige til at betale. Husk også at tage højde for eventuelle transportomkostninger. En tredje måde at sælge dine hamsterunger på er ved at markedsføre deres egenskaber. Gode egenskaber kan være, at de er sunde og raske, at de kommer fra et godt hjem eller måske endda fra en champion-afstamning. Jo flere gode egenskaber du kan finde på dine hamsterunger, jo større chance er der for at få solgt dem hurtigt og til en god pris.

Sørg for at undersøge køberne

Husk at undersøge køberne, inden du sælger dem en hamster (både voksne og unger). Du vil naturligvis gerne sikre dig, at de har den rette viden og indstilling til at kunne passe og pleje deres nye hamster. Du skal dog også være opmærksom på, at du ikke må diskriminere nogen. Dette kan du eksempelvis gøre ved at spørge ind til viden eller familieforholdene hos køberen. Du kan blandt andet spørge dem ind til deres viden om hamstere, om der er andre dyr i familien, hvor mange børn der er i familien og om de har planer om at rejse i den nærmeste fremtid.

Sælg dem via en hamsterforening

Det er også muligt at sælge dine hamsterunger via en forening. Dette er en god mulighed, hvis du ikke har prøvet at sælge hamsterunger før. Det kan være en god oplevelse at gøre det via en forening, hvor man kan lære af de andre medlemmer, hvordan man sælger hamsterunger. Dertil er det også en god mulighed, hvis du er i tvivl om, hvilke egenskaber dine hamsterunger har. De andre medlemmer kan hjælpe dig med at finde egenskaber, der kan være interessante for potentielle købere.

Besøg Hamsterforeningen her